ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΒΡΑΔΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ !!!



 Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στην αίθουσα «Ενυδρείο» στην παραλία του Βόλου διεξήχθη συνάντηση των Θρακιωτών Μαγνησίας με τους Θρακιώτες Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 
 Πενήντα πέντε Θρακιώτες από την Αθήνα ανηφόρισαν και διανυκτέρευσαν στη γραφική Μακρυνίτσα για να συναντήσουν το Σαββατόβραδο περισσότερους από εκατό  Θρακιώτες από τη Μαγνησία και τη Θεσσαλονίκη στην πόλη του Βόλου.

Με τους ήχους της παραδοσιακής γκάιντας και με τα χορευτικά των συλλόγων έγινε μεγάλο θρακιώτικο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
 Την Κυριακή μεσημέρι ακολούθησε υπέροχο φαγητό σε παραλία των Μηλιών στο  εξοχικό αναψυκτήριο «ΗΡΘΕ & ΕΔΕΣΕ» και στη συνέχεια αναχωρήσαμε για την Πρωτεύουσα.
 Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον πρόεδρο Τριγωνιωτών Αθήνας κ. Χρήστο Δεληδήμου στον πρόεδρο Θρακιωτών Μαγνησίας κ. Θέμη Μαλαμίδη, στον πρόεδρο Τριγωνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ποντορόπουλο και στο Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το δημοτικό σύμβουλο  κ. Δήμο Δεληδήμου.
 Ευχές για περισσότερα ανταμώματα απεύθυναν εκ μέρους του Συλλόγου Τριγωνιωτών Αθήνας ο πρόεδρος κ. Χρήστος Δεληδήμου, εκ μέρους των Θρακικών Συλλόγων Αθήνας ο πρόεδρος του Συλλόγου Σουφλιωτών Αθήνας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.) κ. Γιώργος Σιαλάκης, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αθήνας και αντιπρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.) κ. Πασχάλης Σταυρίδης, καθώς και εκ μέρους του Δημάρχου Ορεστιάδας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δήμος Δεληδήμου.
  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τις χορευτικές τους ικανότητες η υπεύθυνη των χορευτικών της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. κα Εύη Κυριακίδου , ο πρόεδρος των φίλων Θράκης κ. Χρυσάφης Σικάκης και ο εκπρόσωπος του χορευτικού Θρακιωτών Αθήνας κ. Γιώργος Αρβανίτης.


WWW.VELOSNEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου