ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

H Samsung σχεδιάζει την παραγωγή ενός «smartlet» με αναδιπλούμενη οθόνη!



 Φαίνεται πως οι φωτογραφίες που βλέπαμε πριν 1-2 χρόνια από ένα concept smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη – μάλλον – θα γίνουν πραγματικότητα. Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο του κορεατικού news site ETnews η Samsung αναμένεται να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του… smartlet όπως αποκαλείται από τους δημοσιογράφους για την ώρα.

 Και τι είναι το smartlet θα μας ρωτήσετε; Είναι ένα smartphone με οθόνη που διπλώνει και του επιτρέπει να γίνεται tablet αν την ξεδιπλώσετε. Ο υπεύθυνος του τμήματος οθονών της SamsungLee Chang Hoon ανέφερε σε meeting με επενδυτές οτι η ανάπτυξη αναδιπλώμενων οθονών θα ξεκινήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα και μέσα στο 2017 θα είναι πραγματικότητα. Όπως είπαμε το νέο αυτό gadget δεν έχει επίσημο όνομα ακόμα αλλά το ETNews αναφέρει οτι σαν smartphone θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, ενώ σαν tablet η οθόνη του θα αγγίζει τις 7 ίντσες.


  Οι πληροφορίες θέλουν τη νέα αυτή συσκευή να λειτουργεί σαν «βιβλίο» με το μπροστινό «εξώφυλλό» του (αν μπορείτε να το φανταστείτε) να είναι η «μικρή» οθόνη των 5 ιντσών και στο εσωτερικό του, να βρίσκεται η οθόνη των 7 ιντσών! Μέχρι στιγμής μόνο OLED (organic light-emitting diode) τεχνολογίας οθόνες έχουν τη δυνατότητα να λυγίζουν/αναδιπλώνονται – όπως αυτές που έχουν τα Samsung Galaxy S6 Edge και S7 Edge. Θα μας ρωτήσετε τώρα: «γιατί να κάνεις ένα smartphone 5 ιντσών να μετατρέπεται σε tablet 7 ιντσών;» … και θα απαντήσουμε, «γιατί όχι;».


ΠΗΓΗ: DIGITAL LIFE
VELOSNEWS


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου