ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2016)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού Αλεξανδρούπολης «Ο ΦΑΡΟΣ» με μεγάλη επιτυχία συνδιοργάνωσαν το 8ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα στον Απαλό και στην Αλεξανδρούπολη. Χορευτικά συγκροτήματα ογδόντα έξι θρακικών συλλόγων πήραν μέρος στις τριήμερες εκδηλώσεις και τα δρώμενα, που έλαβαν χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Απαλού και στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς».  
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Ο ΦΑΡΟΣ» στον Απαλό με έκθεση θρακιώτικων φορεσιών και έκθεση ζωγραφικής , ακολούθησε στον αύλιο χώρο παρουσίαση παιδικών χορευτικών τμημάτων και παραδοσιακό γλέντι. 
Το Σάββατο 25 Ιουνίου συναντήθηκαν οι θρακικοί σύλλογοι στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, έγινε αρχιερατικός εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, ακολούθησε παρέλαση  των χορευτικών συλλόγων με κατεύθυνση την πλατεία του φάρου   και από εκεί με συνοδεία μουσικής οι χορευτές έφθασαν στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς», όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα. 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι εκδηλώσεις έκλεισαν με αποχαιρετιστήριο παραδοσιακό γλέντι. 
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Θρακιώτες να είμαστε γεροί πάντα ν’  ανταμώσουμε για να διατρανώνουμε πως η Θράκη είναι μια και μοναδική.
 
Δείτε το βίντεο ...

Ραντεβού του χρόνου στο επόμενο αντάμωμά μας!!!




 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου