ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνει φέτος το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνεται στη βορειότερη και νεότερη πόλη της Ελλάδας, τη Νέα Ορεστιάδα Έβρου, όπου η δημοφιλής μασκότ του, το Γκατζολάκι συνεχίζει ακάθεκτο να τρυπώνει τη μουσούδα του παντού, να πεισμώνει, να αισιοδοξεί, να χαμογελά, να ελπίζει..!

Έτσι, από το Σάββατο 27 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, διοργανώνεται το 17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας με ένα πλούσιο δεκαήμερο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων από όλη την Ελλάδα και άλλες παράλληλες δραστηριότητες. Οι ερασιτεχνικοί θίασοι φτάνουν στον ακριτικό Έβρο για να λάβουν μέρος σε έναν θεατρικό διαγωνισμό που στόχο έχει την ανάδειξη του καλού Ερασιτεχνικού Θεάτρου και τη συνεχή βελτίωση του καλλιτεχνικού αποτελέσματος όλων αυτών που, χωρίς οικονομικές απολαβές αλλά με κατάθεση ψυχής, αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στο Θέατρο.
Τιμώμενα πρόσωπα του φετινού Φεστιβάλ είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος (28/8) και ο Αλέξανδρος Ρήγας (4/9).

Η Κριτική Επιτροπή του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου, με τους συγκεκριμένους αξιόλογους, έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, διασφαλίζει για μία ακόμη χρονιά τη σοβαρή και έγκυρη αξιολόγηση των Ερασιτεχνικών Θιάσων που λαμβάνουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνιστικού μέρους. Την Κριτική Επιτροπή που θα παρακολουθήσει και θα αξιολογήσει όλες τις παραστάσεις στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της Νέας Ορεστιάδας, αποτελούν οι (αλφαβητικά): Χρύσα Δαπόντε (σκηνογράφος, ενδυματολόγος), Αντώνης Θεοδωρακόπουλος (ηθοποιός), Ελένη Καστάνη (ηθοποιός), Άννα Κουρή (ηθοποιός), Γιάννης Μαργαρώνης (χορογράφος), Σοφία Μουτίδου (ηθοποιός), Αλέξανδρος Ρήγας (συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός).
Λάβετε μέρος στην Επιτροπή Κοινού και δώστε τα δικά σας βραβεία. Συμμετοχές τηλεφωνικά στο 2552028280 ή στην είσοδο του Φεστιβάλ έως και τη Δευτέρα (έναρξη διαγωνιστικού μέρους) 29 Αυγούστου.
Το Φεστιβάλ παρουσιάζει, όπως κάθε χρόνο, ο Αλέξης Κωστάλας.
Διοργάνωση: ΔΙΟΝΥΣΟΣ Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας
σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και την Π.Α.Μ.Θ.-Περιφερειακή Ενότητα Έβρου
με την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων, της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού
Με την αρωγή του Προξενείου της Ελλάδας στην Αδριανούπολη
Πληροφορίες:
ΔΙΟΝΥΣΟΣ | τ. 2552028280, mail@dionysos-net.gr, www.dionysos-net.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου