ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ !!!


Στα πλαίσια της έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις», παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων από την Ελληνική Περιφέρεια παρουσιάζουν από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στον προαύλειο χώρο του Ζαππείου, προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι, βιολογικά υλικά και παλιές μυστικές συνταγές. 
Εκθέτες στα περίπτερα μεμονωμένων παραγωγών και συνεταιρισμών από την Κρήτη, τον Έβρο, τη Σαμοθράκη, τη Χίο, τη Λέρο, την Αίγινα, την Καρδίτσα κ.α., υποδέχονταν τους επισκέπτες και με τις γεύσεις των προϊόντων τους ταξίδευαν αυτούς στις μακρινές, ευωδιαστές και όμορφες πατρίδες τους.

Η έκθεση παραμένει ανοικτή από τις 09.00’ έως τις 21.00’ καθημερινά και αποτελεί μια καλή ευκαιρία να εμπλουτίσουμε το εορταστικό μας τραπέζι με παραδοσιακά ποιοτικά προϊόντα.
Από τα εκθεσιακά περίπτερα ξεχωρίσαμε αυτά της «ΓΑΙΑΣ» (Συνεταιρισμός Γυναικών Τριγώνου Έβρου), της Κρήτης και της Χίου.
Με τη γεύση των κερασμάτων στα χείλη μας ευχόμαστε οι πρωτοπόροι της Ελληνικής Περιφέρειας να έχουν τη δύναμη και τη χαρά να δημιουργούν πρωτότυπα και ποιοτικά προϊόντα και να συνεχίζουν ελπιδοφόρα τις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο μέλλον της Χώρας μας.
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου