ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!


 Το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ορεστιαδιτών Αθήνας «Η ΟΡΕΣΤΙΑΣ» έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα EUROPA του ξενοδοχείου PRESIDENT.
 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Βουλευτών Ν. Έβρου Νατάσσας Γκαρά και Αναστάσιου Δημοσχάκη, ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Μέλη της Πανθρακικης Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας, Πρόεδροι και Μέλη Θρακικών Συλλόγων και πλήθος κόσμου, που αγαπά την Ορεστιάδα.
 Αμέσως μετά τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φανή Χατζηπλατσή, στο σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου και στη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη της διοίκησής του για την επόμενη διετία, που θα γίνει το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών, ημέρα γιορτής των Αγίων Θεοδώρων – Πολιούχων της Ορεστιάδας.



 Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας με τυχερή της χρονιάς την κα Παπαδαμάκη, που κέρδισε το «φλουρί», ένα ασημένιο γούρι του Εθνικού Νομισματοκοπείου με σχεδιασμό ένα καράβι, του οποίου ο κυματισμός σχηματίζει το νέο έτος 2017.
Ευρωπαϊκοί χοροί, Λάτιν και Θρακιώτικα ένωσαν τους Ορεστιαδίτες της Αθήνας και γέμισαν την πίστα της αίθουσας με κέφι και ζωντάνια.

Καιρό είχα να δω τόσους Ορεστιαδίτες μαζεμένους …
Και του χρόνου Ακρίτες μου !!!





 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου