ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ 97α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 σε μια υπέροχη τελετή στον κινηματογράφο Ναυπλίου,  ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η ΘΡΑΚΗ» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας  τίμησαν την 97η επέτειο από την ενσωμάτωση της Θράκης  στον Εθνικό Κορμό.
Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομο χαιρετισμό οι διοργανωτές: Πέτρος Νταλιάνης Πρόεδρος  του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας, και η Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Στη συνέχεια, χαιρέτησαν την γιορτή οι παρακάτω επίσημοι:
1. O  Βουλευτής  Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας
2. Ο  Βουλευτής  Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός, ενώ ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης συνεχάρη το σύλλογο για την πρωτοβουλία του και την ημερίδα, τηλεφωνικά, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.
3. Ο  Αντιδήμαρχος  Δήμου  Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας 
4. Το μέλος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.) και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γιώργος Σιαλάκης.
Ο  Θρακιώτης ομιλητής της εκδήλωσης Παντελής Αθανασιάδης, συνεπήρε  το ακροατήριο  με  την εξαιρετική  ανάλυσή του  στο  θέμα που επέλεξε « Ο  αγώνας  των  βουλευτών  της  Θράκης  για  να  μη χαθεί  η  Ανατολική  Θράκη  το 1922 ».
Ακολούθησαν  παραδοσιακοί  χοροί  της Θράκης από  το χορευτικό  τμήμα  Ασίνης - Αγίας Παρασκευής  με χοροδιδάσκαλο  τον  Θρακιώτη Λάμπρο  Σκουφούλα.
Τελειώνοντας, ο πρόεδρος του συλλόγου  ευχαρίστησε τον ομιλητή   για το ιδιαίτερο θέμα που επέλεξε  και ως ενθύμιο  για την παρουσία του, πρόσφερε το βιβλίο της Καρούζου  που αναφέρεται  στην ιστορία των μνημείων  και  σπουδαιότερων  κτιρίων  της  πόλης  του  Ναυπλίου.
Η εκδήλωση  έκλεισε  με  δεξίωση  στο  χώρο  του  κινηματογράφου, με αναψυκτικά και γλυκά.
Στο  τέλος  της  γιορτινής  επετείου, το  διοικητικό  συμβούλιο  του συλλόγου  πρόσφερε  τιμητικό  γεύμα  στον ομιλητή  σε  κεντρικό  εστιατόριο  της πόλης.
Οι  Θρακιώτες  έδωσαν  ραντεβού  για τα << 4α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ >> , το 2018, στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού << ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ >>, στο Άργος.

ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΣΤΗ  ΘΡΑΚΗ  ΜΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΣΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ


ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου