ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΗΣ «ΒΑΡΒΑΡΑΣ» ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ Ι.Ν.ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ & ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, παραμονή της μνήμης της Αγίας Βαρβάρας, ο  Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου Νέου Κόσμου και ο Σύλλογος Θρακιωτών και Φίλων Θράκης με τη Χορευτική του Ομάδα, τη συμμετοχή της Χορευτικής Ομάδας Θρακιωτών Αθήνας και της Χορευτικής Ομάδας του 39ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας, διοργάνωσαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου στο Νέο Κόσμο, γιορτή με παραδοσιακά Θρακιώτικα δρώμενα, Θρακιώτικη μουσική και μπόλικη «βαρβάρα», που μοίρασαν σε όλους όσοι παρευρέθηκαν.
Η καρδιά της Θράκης για άλλη μια φορά χτύπησε δυνατά στο κέντρο της πρωτεύουσας και τίμησε τη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας, όπως οι Θρακιώτες γνωρίζουν από τα ήθη και έθιμά τους που παραδόθηκαν σ’ αυτούς από τους προγόνους τους. 
Ήθη, Έθιμα, Δρώμενα και Θρακιώτικη μουσική χάρισαν μία ακόμη υπέροχη βραδιά σε όλους τους Θρακιώτες αλλά και σε όλους τους φίλους της Θράκης μας. 

Δείτε το video :

Η εκδήλωση στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία, αφού, πέρα από κάθε προσδοκία,  συμμετείχαν σ’ αυτήν πάνω από 300 άτομα, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού. 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές … Και του χρόνου υπερήφανοι Θρακιώτες !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου