ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 2018

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018 στη μουσική ταβέρνα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ» στην Ανθούπολη ο Συλλόγος Τριγωνιωτών Αθήνας παρέα με φίλους, συμπατριώτες, Θρακιώτες και Πόντιους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Ο Υπεύθυνος εκδηλώσεων μέλος του Δ.Σ. Τριγώνου Χρήστος Δεληδήμου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συμμετείχαν πάνω από 160 άτομα, κατόπιν ευχαρίστησε τον όμιλο «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» για την προσφορά του στην Βασιλόπιτα και όλους όσους προσέφεραν στην κοπή πίτας του Συλλόγου.
Τρία τα φλουριά, τρείς οι τυχεροί της χρονιάς, τρία και τα δώρα, οι τυχεροί ήταν ο Νίκος Μαργαζόγλου, ο Τάκης Παπαδόπουλος ενώ ο τρίτος δεν βρέθηκε ακόμη.
Τα δώρα για τον καθένα τυχερό ένα κομπολόι του Συλλόγου Τριγώνου και από μία σειρά 8 βιβλίων του εκδοτικού οίκου «ΠΑΡΑΛΟΣ» στη μνήμη της Σταυρούλας Αρβανιτίδου.

Επίσης ο Γλύπτης Στάθης Αλεξόπουλος γιός του Φώτη και της Αναστασίας προσέφερε ένα Γλυπτό το οποίο δημοπρατήθηκε προκειμένου να ενισχυθούν τα έσοδα του Συλλόγου.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Γιαννακίδης για έναν σύντομο χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2017 και ενημέρωσε για τις επόμενες δράσεις του Συλλόγου.
Η εκδήλωση κατέληξε σε μια μεγάλη Θρακιώτικη γιορτή υπό τους ήχους και τα τραγούδια των Δημήτρη Μπρέντα στη γκάιντα, Φωκίωνα Αποστολόπουλου στο νταούλι και τον Γιώργο Παντζιαρίδη στο τραγούδι.

Πραγματικό ξεφάντωμα με πλούσιους μεζέδες, άφθονο κρασί και πολύ χορό.
Τίμησαν το Σύλλογο με την συμμετοχή τους ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Κ. Νάκκας, εκπρόσωπος του Βουλευτή Σύριζα Δ. Ρίζου, η Πρόεδρος του συλλόγου Κορνοφωλιάς και Πρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Χριστίνα Αθανασιάδου, ο Τριγωνιώτης Αντιστράτηγος Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτης Τακάκης, ο συντοπίτης από τα Δίκαια Ταξίαρχος Ε.Ε./Σ.Ξ. Γεώργιος Ραχμανίδης, ο Τριγωνιώτης Αρχιπλοίαρχος Ε.Α. Γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού Δήμος Κουτσιμπάνης, ο Πρόεδρος Θρακικών Μελετών και Θρακικού Κέντρου Αντιπτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκος Μαργαζόγλου, ο Αντιπρόεδρος Θρακικών Μελετών και Θρακικού Κέντρου καθηγητής Γεώργιος Ζαφειρακίδης, η Τριγωνιώτισα  Σχολική Σύμβουλος 21ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ζωή Καραμπατζάκη.
Επίσης συμμετείχαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μαρασιωτών Ν.Εβρου ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αμπατζίδης, από τον Σύλλογο Ορεστιαδιτών Αθήνας η Πρόεδρος  Έφη Χατζηπλατσή,  από τον Σύλλογο Φερών «Η ΒΗΡΑ» ο Πρόεδρος Αντιστράτηγος Ε.Α. Στρατού Ξηράς και επίτιμος Α Υπαρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Ταμουρίδης, από τον Σύλλογο Αλεξανδρούπολης το μέλος του Δ.Σ. Μέλος ΠΑ.Ο.Ν.Ε. και Υπεύθυνη Α χορευτικού ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Στρατούλα Κουκουρίκου, από τον Σύλλογο Θρακιωτών και Φίλων Θράκης ο Πρόεδρος Χρυσάφης Συκάκης, από τον Σύλλογο Εβριτών «Ο ΕΒΡΟΣ» η Αντιπρόεδρος Ευαγγελία Ντοκόρου, από τους Θρακιώτες Αθηνών ο Γεώργιος Αρβανίτης, η Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Αναστασία Σταυρίδου, από τον Σύλλογο Ποντίων Αγίας Βαρβάρας η εκπρόσωπος Μαίρη Ταλαδιανού, από την Ένωση Ποντίων Αιγάλεω η Γραμματέας του Δ.Σ. Σωτηρία Δενδραλίδη,  ο Χοροδιδάσκαλος του Α’ χορευτικού της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Γεώργιος Παντζιαρίδης ο οποίος συμμετείχε και στο τραγούδι, ο Χοροδιδάσκαλος του Β’ χορευτικού της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Απόστολος Μαργιώλας ο οποίος επιμελήθηκε την επιλογή των Θρακιώτικων Τραγουδιών.

Δείτε το video:
Ευχές για μια ευλογημένη χρονιά … και του χρόνου περισσότεροι !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου