ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥΦΛΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ο Σύλλογος Σουφλιωτών Αθήνας πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Καλλιθέας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάριος Τσακίρης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως το σημαντικό στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας είναι η επαφή με ανθρώπους κάθε ηλικίας,  που έχουν τις ίδιες ανησυχίες για τη διατήρηση της παράδοσης, των ηθών και εθίμων μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι :  Χριστίνα Αθανασιάδου Πρόεδρος ΠΑ.Ο.Ν.Ε. και του Συλλόγου Κορνοφωλιωτών, Πασχάλης Σταυρίδης Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τριγώνου, Γεώργιος Κιουρτίδης Συγγραφέας και Ποιητής, Κώστας Πολυχρονίδης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Καλλιθέας, και η Κωνσταντίνα Φωτοπούλου από την Υπηρεσία Πολιτισμού, Ερασιτεχνικής Δημιουργίας & Εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας. 
Επίσης μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Χρήστου Τσιάπη και της συζύγου του, δύο από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου, με δεκαετίες δραστηριότητας ως μέλη και Πρόεδροι του Δ.Σ.
Το μενού ήταν πλήρες, τα δώρα υπέροχα, ενώ το χορευτικό με τους μουσικούς μας ταξίδεψαν κυριολεκτικά προσφέροντας χρώματα και ακούσματα της Θράκης μας.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές με τις ευχές μας για μια Καλύτερη χρονιά γεμάτη Υγεία και Ευτυχία.

Δείτε το video :
Και του χρόνου υπερήφανοι Σουφλιώτες !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου