ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Το απόγευμα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018, στην κατάμεστη από Θρακιώτες και φίλους της Θράκης αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας έκοψε την Βασιλόπιτα μιας πολλά υποσχόμενης νέας χρονιάς, με ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις εκλογές του Δεκέμβρη.
Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μαρώνειας κ.κ. Παντελεήμονα και εκπροσώπων των Μητροπόλεων Θράκης, καθώς και με την παρουσία του καθηγητή Νομικής και πρώην Υπουργού Γιάννη Πανούση, των βουλευτών Έβρου Δ. Ρίζου (Σύριζα) και Α. Δημοσχάκη (Ν.Δ.), η πρόεδρος Χριστίνα Αθανασιάδου έκοψε και μοίρασε την πίτα, η οποία ανέδειξε δύο τυχερούς, που κέρδισαν δύο αναμνηστικά γούρια για την νέα χρονιά. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Δήμου Καλλιθέας και πρώην πρόεδρος της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Κων/νος Πολυχρονίδης, ο νομικός και συγγραφέας Σταμάτης Γεωργούλης, ο δημοσιογράφος και ιστορικός Παντελής Αθανασιάδης, πρόεδροι και μέλη όλων των Θρακικών Σωματείων, καθώς και Μικρασιατικών και Μακεδονικών Συλλόγων. 
Όπως κάθε χρόνο,  η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με προσφορές μελών και φίλων της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. είτε σε είδη, όπως η βασιλόπιτα από τη Σ. Καζακίδου και οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα από τον πρόεδρο του Συλλόγου «Χοροτράγουδο», είτε σε χρηματικά ποσά, όπως η συμβολική ενίσχυση των δύο παριστάμενων βουλευτών και του επίτιμου μέλους της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Σπύρου Λιβιεράτου. Ακόμη, δωροεπιταγές πρόσφεραν η αλυσίδα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και τα καταστήματα Ανδριόπουλος. 
Η καταπληκτική βραδιά ολοκληρώθηκε με Θρακιώτικη μουσική, Θρακιώτικα τραγούδια και πολύ χορό από το χορευτικό της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. και όλους τους παρευρισκόμενους. 

Δείτε το video :
Θρακιώτικες ευχές για μια δημιουργική καλή χρονιά, καλά Ανταμώματα !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου