ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29, ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων συνεδρίασε στην αίθουσα του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης στην Ξάνθη.
Συζητήθηκε ο σχεδιασμός του 10ου Πανθρακικού Ανταμώματος και ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του, που φέτος θα είναι οι 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018 στη κυρά της Θράκης μας, την Ξάνθη.

Παρουσιάστηκε ένα λεπτομερές και ολοκληρωμένο σχέδιο και οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν από τώρα και μέχρι την τελική διοργάνωση να υπάρχει μια συνεχής αλληλοενημέρωση για τυχόν μικροτροποποιήσεις του προγράμματος. 
Στη συνέχεια συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπου κατατέθηκαν απόψεις , θέσεις και πάρθηκαν αποφάσεις.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε αντιπροσωπεία της Π.Ο.Σ.Θ. να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις  Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και να καταθέσουν στεφάνι στον κήπο των ηρώων ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Θ. Λευτέρης Χατζόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Β’ Απόστολος Πολυμένης,  ενώ στο Φόρουμ της Διεθνούς Ποντιακής Νεολαίας η Π.Ο.Σ.Θ. θα εκπροσωπηθεί από τον Αντιπρόεδρο Α’  Άρη Χρυσόπουλο. 

Η Θράκη σε δράση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου