ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ν.ΕΛΛΑΔΑΣ


Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου 2019 η Πανθρακική Ομοσπονδία Ν. Ελλάδας παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την καθιερωμένη πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑ.Ο.Ν.Ε.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές της Θράκης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ομοσπονδιών και πολιτιστικών συλλόγων.
Το καλωσόρισμα έγινε από τον Γ. Γραμματέα κ. Χαράλαμπο Γιαννακίδη και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος κα. Χριστίνα Αθανασιάδου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία όλων των πολιτιστικών φορέων και τόνισε την ανάγκη να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η  Ομοσπονδία και ότι η ΠΑ.Ο.Ν.Ε εργάζεται συστηματικά ώστε να φέρει στους κόλπους της όλους τους Θρακιώτικους Συλλόγους της  Αθήνα και της Νότιας Ελλάδας.
Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με δύο τυχερούς να κερδίζουν από ένα βιβλίο του Εβρίτη συγγραφέα Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με ζωντανή Θρακιώτικη μουσική, από τους εκλεκτούς μουσικούς Ελένη  Ζησοπούλου στο τραγούδι, Θοδωρή Ιτούδη στη γκάιντα,  Φωκίωνα Αποστολόπουλο στο νταούλι και με τη συμμετοχή των χορευτικών ομάδων της ΠΑ.Ο.Ν.Ε., της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου Θρακιωτών και φίλων Θράκης (Χρυσάφη Συκάκη) και όλων των παραβρισκόμενων.

Κλείνοντας το Δ.Σ. της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. ευχαρίστησε τον ζωγράφο - αγιογράφο, πανεπιστημιακό καθηγητή και πρώην πρόεδρο του Θρακικού Κέντρου Εταιρείας Θρακικών Μελετών κ. Ιωάννη Μητράκα, για την δωρεά του στην ΠΑ.Ο.Ν.Ε. ενός  ιδιόχειρου πίνακα ζωγραφικής και ενός βιβλίου του με τίτλο «το ζωγραφικό σύμπαν του Μητράκα». Ευχαρίστησε επίσης και τον κ. Κωνσταντίνο Τριανταφυλλάκη για τη δωρεά στην ΠΑΟΝΕ δύο βιβλίων από το τελευταίο συγγραφικό του έργο με τίτλο «Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου».

Δείτε το video :
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές και υποσχέσεις για περισσότερες δράσεις και περισσότερα θρακιώτικα ανταμώματα.  






  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου