ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Στο Διδυμότειχο … το 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα 2020 !


Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στην όμορφη πόλη της Πτολεμαΐδας, υπό τη φιλοξενία της Θρακικής Εστίας Εορδαίας «Ο ΑΡΧΙΓΕΝΗΣ» και με την παρουσία των Συλλόγων που ανήκουν στην Π.Ο.Θ.Σ. συνεδρίασε το 28ο  Γνωμοδοτικό Συμβούλιο και αποφάσισε:

Ι. Να διεξαχθούν πολλές και διάφορες εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση, το 2020, των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό.

ΙΙ. Το 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα να διεξαχθεί το 2020 στην πόλη των κάστρων το Διδυμότειχο, από τον Ε.Λ.Σ. «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΊΧΗ».

ΙΙΙ. Ο επίσημος εορτασμός της 6ης Απριλίου, Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού θα διοργανωθεί τον Απρίλιο του 2020 από τον Π.Ε.Σ. Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

ΙV. Το 29ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο θα διεξαχθεί το 2020 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης από τον Σύλλογο Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης!

Έτσι, το 28ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Π.Ο.Θ.Σ. πέρασε στην ιστορία! Θέματα προς συζήτηση πολλά, θέματα για επίλυση επίσης πολλά! Με επιμονή και υπομονή ευελπιστούμε να  πραγματοποιηθούν όλες οι προτάσεις του.  
Ευχόμαστε σε όλους τους συλλόγους-μέλη της Π.Ο.Θ.Σ. καλή επιτυχία!
Τέλος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων ευχαρίστησε τον σύλλογο-μέλος της Θρακική Εστία Εορδαίας "Ο ΑΡΧΙΓΕΝΗΣ" για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου