ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ''ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 2019''


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) διοργανώνει και φέτος τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο ‘’Αγγέλων Φως 2019’’ από 14 έως και 31 Δεκεμβρίου.

Προκειμένου να προγραμματιστούν και να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι εκδηλώσεις αυτές παρακαλούνται οι πολιτιστικοί φορείς και σύλλογοι, σχολεία, σωματεία, καλλιτεχνικά σχήματα και ομάδες, μουσικές σχολές και ωδεία, καλλιτεχνικά εργαστήρια, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «Χωριό των Αγγέλων» στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εκδηλώσεων, να υποβάλλουν την αντίστοιχη αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Επίσης οι εκπρόσωποι των συλλόγων οι οποίοι σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες διοργανώνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ή τοπικά έθιμα και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων μπορούν να υποβάλλουν την αντίστοιχη αίτηση για συμμετοχή στο εορταστικό πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις είτε από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. Κων/πόλεως 59 και ώρες 9:00 πμ - 15:00 μμ είτε ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης στο: www.dikepao.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου