ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

«Μια άλλη ευκαιρία…» η νέα συγγραφική δουλειά του πολυπράγμονα Εβρίτη Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη από τις εκδόσεις IANOS

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στο υπέροχο και κατάμεστο καφέ του βιβλιοπωλείου IANOS στη Σταδίου ο πολυτάλαντος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης εξ Ασημένιου Ν. Έβρου παρουσίασε το τρίτο κατά σειρά έργο του με τον πάντα επίκαιρο τίτλο «Μια άλλη ευκαιρία…» 
Ένα ξεχωριστό βιβλίο γεμάτο φανταστικά διατυπωμένες ιστορίες  που αγγίζουν τον καθένα μας, αφού διαβάζοντάς το, πολύ σύντομα διαπιστώνουμε πως οι πρωταγωνιστές του ίσως και να είμαστε εμείς.
Για το βιβλίο μίλησαν ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο Σύμβουλος Marketing & Επικοινωνίας Δημήτρης Κουνελάκης, ο Καθηγητής Βιοχημείας Α.Π.Θ. Νίκος Παπανικολάου και η Κοινωνιολόγος Φρόσω Χατζάκη.
Τη συζήτηση συντόνισε η Δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου ενώ κείμενα από το νέο βιβλίο διαβάστηκαν από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς Ντίνο Καρύδη και τον Εβρίτη Ρένο Χαραλαμπίδη.
Η βραδιά έκλεισε με την υπέροχη συνθέτρια και σολίστ του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια εκ Σαμοθράκης.  
 Με ανυπομονησία περιμένουμε την τέταρτη συγγραφική δουλειά του ταλαντούχου  πολίτη του κόσμου και συντοπίτη μας  Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη.
Καλοτάξιδη η «Μια άλλη ευκαίρια…» μας !!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου