ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τα “Σκουπίδια” ταξιδεύουν στην Αθήνα


Για δύο μοναδικές παρατάσεις ταξιδεύουν τα “Σκουπίδια” του Γιάννη Ξανθούλη από την ακριτική Νέα Ορεστιάδα Έβρου στην Αθήνα, στο θέατρο “Αργώ” της Αιμιλίας Υψηλάντη στο Μεταξουργείο.

Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς! Η θερμή υποδοχή που επιφύλαξε το θεατρόφιλο κοινό του Έβρου στα «νέα» Σκουπίδια του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, “αναγκάζει” την ομάδα να παίζει το έργο ξανά και ξανά... και να φτάνει τώρα μέχρι την Αθήνα, κάνοντας μία τελευταία στάση αργότερα στη Θεσσαλονίκη (8/10).

Η μεγάλη Σκουπιδογιορτή του μέλλοντος λοιπόν θα στηθεί στο Θέατρο “Αργώ” για όσους ανταποκριθούν στο αιώνιο προσκλητήριο αναμνήσεων…
Έτσι, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ θα γιορτάσουν το 2116, φέρνοντας στο προσκήνιο τις ντενεκεδένιες αναμνήσεις τους με την ιαματική σκουριά…
Τις παραστάσεις θα προλογίσει η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

“Σκουπίδια [2116]”
Συγγραφέας: Γιάννης Ξανθούλης
Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Άκης Τσονίδης
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Πατούνας
Τεχνική υποστήριξη: Ιορδάνης Βροχίδης
Παίζουν (αλφαβητικά): Αστέριος Γκαρλέμος, Καλλιόπη Δαρβούδη, Λίτσα Διάκα, Ξανθή Εμμανουηλίδου, Βάσια Ζάχρα, Αργυρώ Καρλιώτη, Αλέξανδρος Λιούμπας, Χρυσή Λυμπερίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδη, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Ραφαέλα Τσονίδου και ο Άκης Τσονίδης.
Εισιτήρια: €10 & €6. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη «Μέριμνα» - www.merimna.org.gr


Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της δράσης που καθιέρωσε το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ σε συνεργασία με το Θέατρο ΑΡΓΩ και την Αιμιλία Υψηλάντη, μεταφέροντας το ετήσιο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας από την ακριτική Ελλάδα στο Κέντρο. Έτσι, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη, οι τρεις βραβευμένες παραστάσεις του 17ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας, μαζί με το διοργανωτή ΔΙΟΝΥΣΟ, παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο Θέατρο ΑΡΓΩ στο Μεταξουργείο.


ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο.
Μετρό: στάση «Μεταξουργείο», έξοδος «Δεληγιάννη». Τρόλλευ: Γραμμή 1, στάση «Μεταξουργείο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου