ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Δεν μπορείς να φανταστείς τί άλλο κατασκεύαζε η Maserati


H Lamborghini ξεκίνησε την καριέρα της φτιάχνοντας τρακτέρ, η BMW και η Rolls-Royce κινητήρες αεροσκαφών, η Saab ολόκληρα αεροπλάνα, η Mitsubishi έχει τα κλιματιστικά, ενώ η Hyundai προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα από πιάνο.

Όπως ξέρεις, πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες δεν περιορίζονται μόνο στην παραγωγή τετράτροχων αλλά έχουν ευρύ επιχειρηματικό πεδίο δράσης. Καμία, όμως, δεν πλησιάζει την Maserati.

H ιταλική εταιρία τον καιρό που μας χάριζε τις Ghibli και Mistral, προσέφερε και after market κόρνες! Καλά διάβασες. Τέλη sixties με αρχές seventies, η Maserati έφτιαχνε καραμούζες για την αντιμετώπιση της κίνησης.
Ως γνωστόν οι Ιταλοί είναι φιλόμουσος λαός, για αυτό και είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε top hits της εποχής -και λίγο πιο παλιά- για την μελωδία που θα “κέρναγες” αυτόν που θα έκοβε μπροστά σου χωρίς φλας. Νο1 στα charts των παραγγελιών ήταν το “La Cucaracha“, κατόπιν το “Lili Marleen” κονταροχτυπιόταν με το “O Sole Mio“, ενώ στα soundtracks γινόταν “σφαγή” μεταξύ της”Γέφυρας στον ποταμό Κβάι” και του δικού μας αριστουργήματος “Ποτέ την Κυριακή“. Άσχετο, αλλά το τελευταίο έχει διασκευάσει υπέροχα η Ελεονώρα Ζουγανέλη.
Δυστυχώς, το συγκεκριμένο κομμάτι του personalization δεν υφίσταται εδώ και χρόνια. Φαντάσου να μπορούσες να διαλέξεις την Ghibli ή την Levante με την κόρνα της αρεσκείας σου. Ή ακόμα καλύτερα, μεταβλητής μελωδίας.

Περνάς, για παράδειγμα, έξω απ’τη Βουλή και μαζί με το φάσκελο ρίχνεις αυτό. Σε βγάζει ο δρόμος σε κάποιο  “κλαρινοστέκι” και τους τρομοκρατείς κάπως έτσι. Ωραίες ιδέες, ας μας ακούσει κάποια εταιρία. Τόσα και τόσα συστήματα παραγωγής fake ήχων υπάρχουν.


ΠΗΓΗ: AutoBlog.gr

 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου