ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

«Η ΟΡΕΣΤΙΑΣ» ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ …


Μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αθήνας,  την άνοιξη του 2016, ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του ίδιου έτους η αγορά γραφείου στον τέταρτο όροφο επί της Αγίου Κωνσταντίνου 4 στο κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια).
Έτσι λοιπόν από φέτος ο Σύλλογος Ορεστιαδιτων Αθήνας «ΟΡΕΣΤΙΑΣ» έχει το δικό του ιδιόκτητο χώρο για να στεγάσει τις δραστηριότητές του (συνεδριάσεις του Δ.Σ.  και άλλες εκδηλώσεις).
Στα εγκαίνια του γραφείου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2016 πλήθος Ορεστιαδιτών και φίλων της Ορεστιάδας είχαν την ευκαιρία να απολαυσουν τοπικά εδέσματα και να γιορτάσουν μαζί μας τα 40 χρόνια δράσης του Συλλόγου στην Αθήνα.

Ένας από τους ιδρυτές και πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου,  το 1976, ο Νίκος Μαδιανός μας θύμισε τα πρώτα χρόνια του Συλλόγου και τις προσπάθειες που έγιναν για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο των συμπατριωτών μας, που ζούσαν και δημιουργούσαν στην Αθήνα.
 
Μίλησαν επίσης για την Ορεστιάδα του χθες και του σήμερα οι : Βασίλης Βαμβακόπουλος, Σταμάτης Γεωργούλης και Νίκος Βαφειάδης.
Ακόμη, το λόγο πήραν και άλλοι παρευρισκόμενοι και όλοι θυμήθηκαν και θύμισαν μια δική τους ιστορία  από τη νεώτερη πόλη της Ελλάδας μας.
Καλορίζικο το νέο σου σπίτι Ορεστιάδα μας !!!.


 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου