ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΚΟ ΝΥΧΤΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΙΩΤΙΚΑ ΜΑΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΡΟΔΙΝΗ ΖΩΗ» !

Το βράδυ της  Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σουφλίου και Περιχώρων Αθήνας διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά «Το Σουφλιώτικο Νυχτέριο» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα.
Σουφλιώτες επιχειρηματίες, μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς, νέοι και γέροι από τα ΚΑΠΗ του Δήμου Σουφλίου, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών Συλλόγων της Θράκης γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. και απόλαυσαν κρασί, καβουρμά, λουκάνικα, Σουφλιώτικα μασάλια και παραδοσιακή Θρακιώτικη μουσική.
Στη φετινή εκδήλωση παρουσιάστηκε και το νέο βιβλίο της Εβρίτισας Δημοσιογράφου και Συγγραφέα Ιωάννας Παρασχάκη, με τίτλο «ΡΟΔΙΝΗ ΖΩΗ».
Ένα βιβλίο που αξίζει την προσοχή μας καθώς αναφέρεται στα ήθη και έθιμα της Θράκης και του Έβρου, με την ευχή της συγγραφέως για μια πραγματικά ανέμελη και ρόδινη ζωή.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σουφλίου και περιχώρων Αθήνας Γιώργος Σιαλάκης ενημέρωσε για τις δράσεις του Συλλόγου, προκήρυξε τις εκλογές του Συλλόγου, που θα διεξαχθούν σ’ έναν μήνα και υποσχέθηκε περισσότερα Σουφλιώτικα ανταμώματα στη νέα χρονιά.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης.
Περάσαμε υπέροχα και με ανυπομονησία περιμένουμε το επόμενο «Σουφλιώτικο Νυχτέριο» …




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου