ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

«ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2018», Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Την Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 η ακριτική Ορεστιάδα στα πλαίσια του εορτασμού των 95 χρόνων από τη δημιουργία της Νέας Πόλης με την εγκατάσταση των κατοίκων της, προσφύγων από το γειτονικό Κάραγατς της Ανδριανούπολης, διοργανώνει τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων γεμάτο Μουσική, Θέατρο, Χορό και Εκθέσεις, βασισμένες στις Αξίες της Παράδοσης και του Πολιτισμού.
Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή βράδυ με τους χαιρετισμούς των διοργανωτών και τη βράβευση του Γρηγόρη Αζορίδη για την προσφορά του στην κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική ζωή του τόπου. Η πρώτη μέρα θα κλείσει με την μουσικοχορευτική παράσταση «Κάραγατς – Νέα Ορεστιάδα: Από τη Θυσία στη Γένεση».

Το Σάββατο απόγευμα στη Νέα Βύσσα θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός στη μνήμη των εν «Ανδριανουπόλει Αγίων». Αμέσως μετά θα ακολουθήσει «Cine Ορεστιάς» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας.
Την Κυριακή θα λάβουν χώρα πολλές και διάφορες εκδηλώσεις από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ:

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, τραγούδια από τη μοναδική Μαίρη Λίντα, μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη από την Λαϊκή Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη και τις φωνές των Μανώλη Λιδάκη, Σοφίας Παπάζογλου και Παναγιώτη Καραδημήτρη.

Θα ακολουθήσει Βράβευση του Μίκη Θεοδωράκη (ο οποίος θα παραβρεθεί στην ακριτική πόλη) για την τεράστια προσφορά του στη μουσική, τον πολιτισμό και τους αγώνες του για την Δημοκρατία και την Ελευθερία.
«Ορέστεια 2018» – 95 χρόνια Ιστορίας, 95 χρόνια Δημιουργίας, 95 χρόνια Ζωής.
Καλή Επιτυχία … Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου