ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ένταξη της Θρακιώτικης φορεσιάς στις παραδοσιακές ενδυμασίες της Προεδρικής Φρουράς.


17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στην αίθουσα τελετών του στρατοπέδου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΒΕΛΑΣ δόθηκε η τελευταία παράσταση που περιελάβανε την επίσημη παρουσίαση και ένταξη της Θρακιώτικης φορεσιάς στις παραδοσιακές ενδυμασίες της Προεδρικής Φρουράς.
Στην κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας,  εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Πολιτείας, της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Δ.Σ. της Π.Ο.Θ.Σ., εκπροσώπων των λοιπών ομοσπονδιών  Π.Ο.Σ.Α.Ρ. , ΠΑ.Ο.Ν.Ε. ΚΑΙ Ε.ΠΟ.Φ.Ε., καθώς και συλλόγων μελών της Π.Ο.Θ.Σ., που  την συνέδραμαν, έκλεισε το κεφάλαιο η ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ. 

Στιγμές συγκίνησης,  στιγμές χαράς και ενθουσιασμού. Τη στιγμή μάλιστα που ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της προεδρίας της Δημοκρατίας έδωσε την εντολή στον Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς : «Κύριε Διοικητά ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ να εντάξετε την Θρακιώτικη ενδυμασία στις στολές της Προεδρικής Φρουράς» και υπεγράφησαν τα σχετικά πρωτόκολλα, το κοινό ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα και  η Θράκη μας και ο Θρακικός Ελληνισμός  ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ για την αέναη προσφορά τους στο Έθνος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου