ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

To νέο ντοκιμαντέρ του National Geographic για τα 5.000 χρόνια Ελληνικού πολιτισμού.


Ένα ντοκιμαντέρ κληρονομιά για τον παγκόσμιο πολιτισμό έχει ετοιμάσει το National Geographic για να τιμήσει τα 5.000 χρόνια ελληνικού πολιτισμού. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο κανάλι του ομώνυμου σταθμού σε μία σειρά από επεισόδια τα οποία θα μας ταξιδέψουν στην αρχαία Ελλάδα....

Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2016 για να δει όλος ο πλανήτης ποια ήταν η πολιτιστική προσφορά της χώρας μας στη σημερινή κοινωνία.

Το ντοκιμαντέρ αυτό έχει τον τίτλο The Greeks και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα καθώς γίνεται και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για το γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, τη φιλοσοφία που είχαν αναπτύξει και την προσέγγιση για τη ζωή και το θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλή δημοκρατία.

«Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων… Αγαμέμνων και Μέγας Αλέξανδρος»

Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου