ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

«1906 – Ένα Τραγούδι για τη Θράκη» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η Αγχίαλος», σε συνεργασία με το συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεών του για το Ολοκαύτωμα της Αγχιάλου την Κυριακή 1 Οκτωβριου 2017 και ώρα 21:00 πραγματοποιεί μια μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «1906 – Ένα Τραγούδι για τη Θράκη» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.   
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το νέο έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη για το Ολοκαύτωμα της Αγχιάλου με τίτλο «1906 – Αγχίαλο». Το έργο θα παρουσιαστεί με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και τη συμμετοχή των τραγουδιστών Ελένης Βιτάλη, Δημήτρη Μπάση, Ζαχαρία Καρούνη  και της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου. Σόλο βιολί ο Λευτέρης Ζέρβας. Αφηγητής ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας.  
 Το δεύτερο μέρος της παράστασης είναι αφιερωμένο στη Θράκη και στο θρυλικό τραγουδιστή της Χρόνη Αηδονίδη. Τον Χρόνη Αηδονίδη θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους τα χορευτικά συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων – Παράρτημα Παιανίας, της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγινίου, του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος, οι θρακιώτες τραγουδιστές Βαγγέλης Δημούδης και Μαρίνα Ζωγράφου με παραδοσιακή ορχήστρα της Θράκης (Νίκος Μποζόγλου – αρκοντεόν, Νεκτάριος Κοσμίδης – βιολί, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινίδης – γκάιντα-καβάλι, Κωνσταντίνος Φόρτσας – κλαρίνο-γκάϊντα-καβάλι, Τασούλα Κοσμίδου – κρουστά και Σπύρος Κούκος – λύρα), η Ελένη Βιτάλη, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Ζωή Παπαδοπούλου.   Έσοδα θα διατεθούν από το Σύλλογο των Αγχιαλιτών της Αθήνας για την αποπεράτωση της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας του Ιερού Ιδρύματος των Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας. 

Δείτε το video – πρόσκληση :

Λόγω μεγάλης ζήτησης, προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας, στη σελίδα viva.gr ή στα εκδοτήρια της πλατείας Συντάγματος.
Μια μοναδική εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου