ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Χαμόγελο του Παιδιού: «Ηλικιωμένη από την Ορεστιάδα έκανε δωρεά 238.081,23 ευρώ»


Να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με δωρεά ηλικωμένης από την Ορεστιάδα, επιχειρεί το Χαμόγελο του Παιδιού

Τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει την αλήθεια με ανακοίνωση του για το θέμα της συγκινητικής σίγουρα δωρεάς ηλικιωμένης από το Χειμώνιο Ορεστιάδας, θέλησε να βάλει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, γιατί από πέρυσι τον Σεπτέμβριο που για πρώτη φορά βγήκε στον “αέρα” η συγκεκριμένη είδηση και το τελευταίο χρονικό διάστημα που αναπαράχθηκε από πανελλαδικά ΜΜΕ, γράφτηκαν όπως επισημαίνεται ανακρίβειες.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η αείμνηση Κυράνω Κανλή που πέθανε στο Χειμώνιο, έκανε δωρεά στο “Χαμόγελο του Παιδιού” 238.081,23€ και όχι 1.000.000€ όπως έγραψε τον Σεπτέμβριο του 2018 το σάιτ της Ορεστιάδας thrakinea.gr που έβγαλε αποκλειστικά την συγκεκριμένη είδηση. Ακόμα και έτσι πάντως, σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το ποσό αυτό και για… ιερό σκοπό και στο ένα σκέλος του δημοσιεύματος ήταν σωστό και ανέδειξε την συγκινητική αυτή της συγχωρεμένης συντοπίτισσας μας. Όπως λοιπόν αναφέρει:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στην αείμνηστη Κανλή Κυράνω, κάτοικο εν ζωή Ν.Χειμωνίου Ορεστιάδας, η οποία απεβίωσε στις 06/09/2018 στο Διδυμότειχο Έβρου και διέθεσε μέρος της περιουσίας της στον Οργανισμό μας.
Η δωρεά στον Οργανισμό μας ανέρχεται στο ποσό των 238.081,23€, και όχι του 1.000.000€ όπως εσφαλμένα δημοσιεύτηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. Ενώ η υπόλοιπη περιουσία διατέθηκε στους οικείους της.

Το ποσό θα αξιοποιηθεί τιμώντας τη μνήμη της για την υποστήριξη παιδιών πανελλαδικά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται φροντίδα.
Η αείμνηστη Κανλή Κυράνω διέθετε ιδιαίτερες ευαισθησίες και χαρακτηριζόταν από έντονη διάθεση προσφοράς, έχοντας και η ίδια δοκιμαστεί εν ζωή εξαιτίας του πρόωρου θανάτου των δύο παιδιών της.
Μας τιμά βαθύτατα η εμπιστοσύνη της αείμνηστης στο έργο που επιτελούμε”.




ΠΗΓΗ: EVROSNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου