ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Εφαρμογές για βιντεοκλήσεις όσο Μένουμε Σπίτι λόγω του κορονοϊού


Καθώς είμαστε κλεισμένοι σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού, ο μόνος τρόπος να διατηρούμε επαφή με τους κοντινούς μας ανθρώπους είναι οι κλήσεις κάθε είδους και το ατελείωτο chat. Οι βιντεοκλήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος να συνομιλούμε με τους φίλους και την οικογένεια μας, γι’ αυτό ας δούμε τα καλύτερα app του είδους.

WhatsApp
Δεν υπάρχει κανείς που αγνοεί την ύπαρξη της γνωστής εφαρμογής συνομιλιών WhatsApp. Πέραν από το ατελείωτο texting και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το app παρέχει και τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων.

Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις του WhatsApp υποστηρίζουν μέχρι 4 άτομα, εκτός και αν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια πιο προσωπική συζήτηση. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε σχεδόν κάθε πλατφόρμα.

Instagram
Σε αντίθεση με το WhatsApp, το Instagram επιτρέπει βιντεοκλήσεις με τη συμμετοχή έως 6 ατόμων. Πέρα από το ότι μπορούμε να βλέπουμε τους άλλους live, το app πρόσφατα πρόσθεσε το χαρακτηριστικό Co-Watching, που επιτρέπει να παρακολουθούμε όλοι μαζί το ίδιο περιεχόμενο.

Skype
Ακόμα μία εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε κάθε λειτουργικό σύστημα. To Skype επιτρέπει τη συνομιλία σε προσωπικό επίπεδο και βιντεοκλήσεις στις οποίες συμμετέχουν μέχρι και 50 χρήστες.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων μπορούμε να γράφουμε μηνύματα, να ανταλλάσουμε αρχεία, και πολλά άλλα.

Houseparty
Πρόκειται για ένα app που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη χώρα μας, αλλά το Houseparty επιτρέπει τη δημιουργία chatrooms, την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, και πολλά άλλα.
Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Houseparty είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα να παίζουμε παιχνίδια με όσους μιλάμε, όπως το Chips and Guac και το Heads UP!

FaceTime
Όλοι γνωρίζουν το FaceTime της Apple, αλλά πρόκειται για μία εφαρμογή που απευθύνεται αποκλειστικά στους χρήστες iOS. Το app είναι πολύ δημοφιλές και στις βιντεοκλήσεις επιτρέπει τη συμμετοχή μέχρι και 32 ατόμων. Μάλιστα, η συγκεκριμένη δυνατότητα ονομάζεται Group FaceTime.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου