ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Η Ζωή Τηγανούρια δίνει ανάσα ζωής στη Σαμοθράκη στην εκδήλωση «Σαμοθράκης βήμα»

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης στις 7:00 μ.μ., πραγματοποιείται η εκδήλωση «Σαμοθράκης βήμα» για την οικονομική ενίσχυση της πληγείσας Σαμοθράκης από Φορείς του Ν. Έβρου, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Επαγγελματικά, Κοινωνικά & Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και Συλλόγους της Ομογένειας.
Μία αλυσίδα αγάπης - συμπαράστασης - αλληλεγγύης σχηματίστηκε και μεγαλώνει καθημερινά!
Από τους καλλιτέχνες που στηρίζουν αφιλοκερδώς την εκδήλωση, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείψει η διεθνώς αναγνωρισμένη Σαμοθρακήτισσα μουσικοσυνθέτις Ζωή Τηγανούρια, δείχνοντας έμπρακτα την αμέριστη συμπαράστασή της. Εξάλλου, έχει δείξει πολλές φορές και ποικιλοτρόπως την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τη γενέτειρά της.
Μεταξύ αυτών, μελοποίησε τους στίχους -αφιερωμένους στο νησί- του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου και προέκυψε το Παραδοσιακό τραγούδι «Σαμοθράκης βήμα» , το οποίο ασφαλώς δεν θα λείψει από την εκδήλωση.

Ακούστε το εδώ :
Κι όπως δήλωσε η μουσικοσυνθέτις στα social media ορμώμενη από τους στίχους του τραγουδιού “Θέλω η Σαμοθράκη μας να παραμείνει το «Ροδόσταμο της Θράκης» ”…
Δείτε το τηλεοπτικό σπότ εδώ :
Μαζί της θα ερμηνεύσουν ο Κώστας Τηγάνης –ο ερμηνευτής του τραγουδιού δισκογραφικά- καθώς κι ο Βασίλης Χιτζής, και θα τη συνοδεύουν ο Γιάννης Σαριανίδης στο πιάνο και ο Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα/κρουστά.
Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης αφιλοκερδώς το αξιόλογο μουσικό σχήμα “Σολάτρεις” με τους Δημήτρη Κανίδη, Δανάη Καλογιάννη, Β. Κουτσονά και Γ. Μπυράκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου