ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΒΡΟΥ.


Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριγώνου Αθήνας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρός του Χαράλαμπος Γιαννακίδης, ο Γραμματέας Ιωάννης Δελημήτρος και το Μέλος Χρήστος Δεληδήμου, ξεκίνησαν τις εθιμοτυπικές επαφές με τους Βουλευτές Έβρου. Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο Βουλευτή Έβρου της Ν.Δ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.
Μετά τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξε ο παραπάνω βουλευτής, ακολούθησε συζήτηση για το μέλλον του Βορείου Έβρου, ιδιαίτερα για τα περιθώρια οικονομικής ανάπτυξης του παραμελημένου τμήματος του νομού, με αιχμή του δόρατος την άμεση λειτουργία εργοστασίου εξόρυξης ζεόλιθου. Ακόμη συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Τριγώνου Έβρου και την ενίσχυση των κατά τόπους συλλόγων αυτού ανά την Ελλάδα.

Η συζήτηση έκλεισε με την υπόσχεση για διαρκή επαφή των δύο πλευρών και για από κοινού προσπάθεια προς άμεση επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Οι επαφές θα συνεχιστούν με συναντήσεις του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριγώνου Αθήνας και με τους άλλους Βουλευτές του νομού, με τους οποίους δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών τους, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και τους Δημάρχους της περιοχής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου