ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ - ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ !!!

Επιτέλους ένας οδηγός κόσμημα για την ξενάγησή σας στο Βόρειο Έβρο.
Χρήσιμος και χρηστικός τουριστικός και περιηγητικός οδηγός από το Σουφλί μέχρι το Ορμένιο, απαραίτητος για τους Εβρίτες και κάθε επισκέπτη του τόπου, που επιμελήθηκε ο Λευτέρης Χαμαλίδης.   
Ιστορικά και σύγχρονα στοιχεία της ξεχασμένης βορειοανατολικής άκρης της Ελλάδας, που όσοι την επισκεφτούν, κρατούν ένα κομμάτι της στην καρδιά τους. Μια ιστορική και φυσική περιπλάνηση σ’ έναν ευλογημένο τόπο, με παρθένες ομορφιές, αρχέγονη ιστορία, αυθεντικές γεύσεις, που παρουσιάζονται αριστοτεχνικά και αποτελούν πρόκληση τόσο στους Εβρίτες να ξαναδούν με άλλη ματιά τον τόπο τους, όσο και στους επισκέπτες να ανακαλύψουν αυτόν και να βιώσουν δυνατές εμπειρίες. 
Σπάνιες φωτογραφίες, γραφικά χωριά, μοναδικές διαδρομές, ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, Θρακιώτικος πολιτισμός, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, σύγχρονες πόλεις, παραδοσιακοί οικισμοί, γαστρονομικοί πειρασμοί, ξενοδοχεία, ταβέρνες, μπαρ και νεολαιίστικα στέκια, αλλά και παραδοσιακά καφενεία, παρουσιάζονται με ενδιαφέρον στον πλήρη Τουριστικό Περιηγητικό Οδηγό.

Ανακαλύψτε τον και αποκτήστε τον.
Ο οδηγός διατίθεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριγώνου Αθήνας, την Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας και από το Λευτέρη Χαμαλίδη στην Ορεστιάδα, στο τηλέφωνο 6947047782.
Και όπως κλείνει στον επίλογο του ο Τουριστικός Περιηγητικός Οδηγός Βορείου Έβρου, θα αποκτήσετε από αυτόν βασικά στοιχεία για την περιοχή. ¨Όμως η γνώση δεν αρκεί, χρειάζεται και η βιωματική εμπειρία. Ταξιδέψτε λοιπόν στο Βόρειο Έβρο, γνωρίστε τις ομορφιές του τόπου και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Αυτή είναι η πρόκληση - πρόσκληση !!!









 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου