ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΡΑΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ


 Την Κυριακή το πρωί 22 Ιανουαρίου 2017 Θρακιώτες και φίλοι της Θράκης από το Ναύπλιο και την Αργολίδα αντάμωσαν στο ξενοδοχείο IGNATIA στην παραλία της Νέας Κιου και έκοψαν την καθιερωμένη πίτα τους.
 Αρχικά, ο πρεσβύτερος πατέρας Δημοσθένης Γάτσιος, εφημέριος του Ι. Ν. Θεομάνας Νέας Κίου, ευλόγησε τη βασιλόπιτά τους και στη συνέχεια όλοι οι παρόντες - παρούσες στην εκδήλωση πήραν το κομμάτι τους. Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Δήμητρα Θωμά, η οποία παρέλαβε από τον πρόεδρο του συλλόγου Πέτρο Νταλιάνη, το δώρο που επιμελήθηκε και φέτος, η ταμίας Λίτσα Παπαζαχαρίου, ένα κινητό τηλέφωνο LENOVO, από τα έσοδα του συλλόγου  (2014-2016).

 Ο Πρόεδρος Πέτρος Νταλιάνης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου και στις μελλοντικές εκδηλώσεις των Θρακών Αργολίδας.
     1. Αποκριάτικος χορός για τα μέλη, τις οικογένειες και τους φίλους , το Σάββατο 18/2/2017 (21:00), στον κλειστό ανακαινισμένο χώρο του κοσμικού κέντρου '' ΠΑΝΤΑΖΗΣ '', στο Κεφαλάρι Άργους, με λαχειοφόρο αγορά προσφορών των καταστημάτων Ναυπλίου - Άργους.

     2. Εκδήλωση για τα '' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 14 ΜΑIΟΥ 1920 '', την Κυριακή 14/5/2017, στο Ναύπλιο, με διάλεξη και θέμα που θα καθοριστεί από τον ομιλητή που θα επιλεγεί από το Δ.Σ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

      3. Εκδρομή των μελών και φίλων, στους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας, την καλοκαιρινή περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου και σε μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, που θα επιλεγούν από το Δ.Σ.
      4. Γιορτή του προστάτη μας Αγίου Νεκταρίου, στον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου (εργατικές κατοικίες Ναυπλίου), την παραμονή της γιορτής του, Τετάρτη 8/11/2017, στον εσπερινό. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν, μετά από συνεννόηση με τον εφημέριο Ιερέα.
       5. Γιορτή της Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή 3/12/2017 το μεσημέρι στο Ναύπλιο (πιθανόν στην πλατεία Συντάγματος), με την παρασκευή και διάθεση σούπας βαρβάρας (Θρακιώτικο έθιμο) για τα μέλη και τους περαστικούς στην εκδήλωση,  που θα επιμεληθούν οι κυρίες του συλλόγου .
      Επίσης, οι Θρακιώτες Αργολίδας θα επιδιώξουν να έχουν και χορευτικό τμήμα με Θρακιώτικους χορούς.   Λεπτομέρειες θα κανονιστούν με τον Δήμο Ναυπλιέων και τους λοιπούς εμπλεκόμενους.

    Στο τέλος, με τις καθιερωμένες ευχές, αποχωρήσαν, δίνοντας το επόμενο ραντεβού για διασκέδαση, στον αποκριάτικο χορό τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου