ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


 Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριγώνου Ν. Έβρου Αθήνας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του, στην οδό Μεσολογγίου 2 στα Εξάρχεια.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των βουλευτών του Σύριζα Νατάσσας Γκαρά και της Ν.Δ. Αναστάσιου Δημοσχάκη, ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης, ο Πρόεδρος και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων της Θράκης και πλήθος κόσμου, φίλοι του Τριγώνου Ν. Έβρου Αθήνας. 

 Μετά την παρουσίαση των παρευρισκομένων και τον οικονομικό απολογισμό  του έτους από τον Ταμία  Χρήστο Δεληδήμο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Γιαννακίδης, μίλησε για τα πεπραγμένα του 2016, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αναγκαιότητα προώθησης του πολιτισμού, διατήρησης της παράδοσης και στις ανάγκες στήριξης και του Συλλόγου.

Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας που ανέδειξε δύο τυχερούς για τη Νέα Χρονιά, με «φλουρί» ένα αναμνηστικό κομπολόι του Συλλόγου, ένα μπρούντζινο ρόδι για γούρι και ένα βιβλίο της νέας συγγραφικής δουλειάς του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη «Μια άλλη ευκαιρία …»

Οι τυχεροί που βρήκαν το «φλουρί» ήταν ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης (που χάρισε το βιβλίο στο Σύλλογο και κράτησε το κομπολόι και το ρόδι) και η Αναστασία Σταυρίδου, από την ελεγκτική επιτροπή της ΠΑ.Ο.Ν.Ε.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς της Θράκης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Θράκης Χρυσάφη Σικάκη υπό τους ήχους ζωντανής λύρας και γκάιντας. 

Μία ακόμη υπέροχη Κυριακή γεμάτη παραδοσιακές μουσικές, παραδοσιακές νοστιμιές, άφθονο κρασί και τσίπουρο από τον ακριτικό Έβρο μας !!!


Το ελπιδοφόρο στην όλη εκδήλωση ήταν  οι εγγραφές νέων μελών, που δηλώσαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το Σύλλογο.

Και του Χρόνου Τριγωνιώτες!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου