ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΣΙΚΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ 2017 ΜΕ ΚΕΦΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!


 Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 το βράδυ η αίθουσα εκδηλώσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας γέμισε με Τριγωνιώτες και φίλους του Τριγώνου Έβρου σε μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και το τσίκνισμα με Βορειοεβρίτικους μεζέδες (καβουρμά, λουκάνικα, μπριζολάκια και κεφτεδάκια -  όλα  προσφορά από κρεοπωλεία του μακρινού μας Τριγώνου).  Ακόμα και η μεταφορά των κρεάτων ήταν μια προσφορά της εταιρείας ΚΤΕΛ Ν. ΕΒΡΟΥ.
 Ήταν μια άψογη εκδήλωση με ζωντανή Θρακιώτικη μουσική με τη φιλική συμμετοχή των Βαγγέλη Δημούδη στο τραγούδι, Χρίστο Δανάκη στη γκάιντα και Μανώλη Δημούδη στο νταούλι.

Κληρώθηκαν πολλά δώρα, προσφορά από φίλους του Συλλόγου και οι τυχεροί ανέβασαν ακόμη περισσότερο το κέφι.


Τιμήθηκε με πλακέτα από τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριγώνου Χαράλαμπο Γιαννακίδη το νεότερο μέλος του Συλλόγου Νίκος Δεληδήμου για την προσφορά του σ’ αυτόν, ο οποίος, κατά τις ευχαριστίες του, παρότρυνε τους νέους να συμμετέχουν σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Έβρου στην Αθήνα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης, ο Αντιπρόεδρός της Πασχάλης Σταυρίδης, η Γενική Γραμματέας της Χριστίνα Αθανασιάδου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων αυτής Γεώργιος Σιαλάκης και η Υπεύθυνη Χορευτικού Εύη Κυριακίδου, Πρόεδροι άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων και βέβαια πλήθος Εβριτών έτοιμων για διασκέδαση.


Μια παραδοσιακή Τσικνοπέμπτη διαφορετική από τις άλλες ζήσαμε και φέτος στην Αθήνα και ευχαριστούμε για αυτό τους Τριγωνιώτες Ν. Εβρου …

Δείτε το video :
Και του χρόνου Εβρίτες γεμάτοι δύναμη και ζωντάνια!!!




 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου