ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 το μεσημέρι στη ταβέρνα Σειρήνες κάτω από την Ακρόπολη αντάμωσαν οι Διδυμοτειχίτες της Αθήνας προκειμένου να κόψουν την πίτα τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν τη Γενική τους Συνέλευση με απολογισμό των πεπραγμένων τους και εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Συλλόγου τους.
Εννέα υποψήφιοι για εννέα θέσεις και φυσικά εξελέγησαν όλοι, η κατανομή των αξιωμάτων θα προκύψει από το πρώτο τους Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα καθοριστεί εντός της εβδομάδας σύμφωνα με το καταστατικό τους.
Μια μεγάλη γιορτή γεμάτη ευχές για τη νέα χρονιά με λαχειοφόρο αγορά και πολλά πλούσια δώρα.

Κερδισμένοι όλοι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, αφού η μέρα κύλισε με πολύ κέφι και ζωντανή Θρακιώτικη μουσική.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωπος του Βουλευτή Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη, οι Αντιπρόεδρος και Γενική Γραμματέας της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας, εκπρόσωπος του Θρακικού Κέντρου Αθήνας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αθήνας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Θράκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κορωπίου, ο Αντιδήμαρχος Πεύκης, ο Συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης και πλήθος φίλων του Διδυμοτείχου.
Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στην πιο πάνω εορταστική εκδήλωση το γηραιότερο και το νεότερο μέλος του Συλλόγου Διδυμοτείχου μαζί.
Τυχεροί της ημέρας που βρήκαν το φλουρί ήταν οι κυρίες Κυργιαλάνη (σύζυγος του Προέδρου Λευτέρη Κυργιαλάνη και η Καζακίδου (μητέρα της Σίσσυς Καζακίδου).
Συγκίνηση και ευχές, χαμόγελα και γλέντι έδωσαν ένα βροντερό παρόν σε τούτο το αντάμωμα των Καστροπολιτών του Έβρου, που ζουν στην Πρωτεύουσα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου Αθήνας απέδειξε ακόμη μία φορά πόσο ενεργός και δραστήριος είναι.
Δείτε το video :
Και του χρόνου να είσαστε γεροί Εβρίτες μου!!!.
 


 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου