ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΣΟΥΦΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


 Μικροί και μεγάλοι Σουφλιώτες και φίλοι της πατρίδας του μεταξιού ανταποκρίθηκαν το πρωινό της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017 στο  κάλεσμα του Συλλόγου Σουφλιωτών Αθήνας και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας.
 Ο Πρόεδρος Γιώργος Σιαλάκης αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου, επισήμανε τη μεγάλη συμμετοχή των χορηγών συμπατριωτών από το Σουφλί και την Αθήνα, καθώς επίσης και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης μέρος των εσόδων της οποίας δόθηκε στη μονάδα κοινωνικής φροντίδας ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».
Ακολούθησε η κοπή της καθιερωμένης πίτας και αμέσως μετά πλημμύρισαν το χώρο κάλαντα και τραγούδια της Θράκης από τη χορωδία του «χορευτικού ομίλου Ηρακλείου» του Βαγγέλη Δημούδη.
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των βουλευτών Έβρου Δημήτρη Ρίζου, Νατάσσας Γκαρά και Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.Ο.Ν.Ε., Πρόεδροι και μέλη Θρακικών Σωματείων, το Χορευτικό της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. και πλήθος Σουφλιωτών και φίλων του Σουφλίου.
Πλούσιο μενού, άφθονο κρασί, πολύς χορός για όλους, πολλά δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά και αμείωτο κέφι, συντέλεσαν σε μια υπέροχη σύναξη, που κυριολεκτικά κράτησε μέχρι το βράδυ.
 Δείτε το video :
                                        
Ήταν μια καταπληκτική εκδήλωση με άψογη οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή, που θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Συλλόγους.
Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε … Και του χρόνου γλεντζέδες Σουφλιώτες !!!.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου