ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Ο Σύλλογος Εβριτών Δράμας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματίων διοργάνωνουν το 9ο Πανθρακικό Αντάμωμα 2017 στην πόλη της Δράμας, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου.

Ένα καθιερωμένο αντάμωμα γεμάτο παράδοση, θρακιώτικη μουσική και χορευτικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα.
Το Αντάμωμα χαιρετίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος και τονίζει ότι η επιβίωση των Θρακών προσφύγων αποτελεί ένα θαυμαστό φαινόμενο της Ιστορίας. 
Το πρωί της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017, θα γίνουν τα εγκαίνια της πολυδιάστατης έκθεσης με παρουσίαση έργων σύγχρονης και λαϊκής τέχνης, εικονογραφιών και φορεσιών, με τίτλο: «Η Θράκη από το χθες… στο σήμερα και το αύριο».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα λάβει χώρα το παιδικό αντάμωμα, με τη συγκέντρωση των μικρών χορευτών στην Πλατεία Ελευθερίας, χορευτική παρέλαση και χορευτικό πρόγραμμα.
Το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουλίου 2017 θα συγκεντρωθούν οι συμμετέχοντες σύλλογοι στην Πλατεία Ελευθερίας. Από εκεί θα αναχωρήσουν οι αντιπροσωπείες με τα λάβαρά τους για το Μητροπολιτικό Ναό της Δράμας, όπου θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η χορευτική παρέλαση με κατεύθυνση το γήπεδο της Δόξας Δράμας, όπου θα γίνει η τελετή έναρξης, οι χαιρετισμοί και τα δρώμενα. Θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα και γλέντι για όλους. Αφηγήτρια η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη.
Τέλος, στις 12.00 της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017, θα γίνει το αποχαιρετιστήριο γλέντι στο Δημοτικό κήπο.
Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν τα μουσικά σχήματα: «ΟΔΡΥΣΕΣ», «ΧΑΛΚΙΜΙΣΤΕΣ», «ΦΑΣΑΡΙΟΖΟ» και «ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ».
Στο Αντάμωμα αυτό είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ !  … Η Δράμα μας περιμένει !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου