ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

100άρι για τον Κύκλωπα από τον Έβρο – Το οικογενειακό ελαιόλαδο στο νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης


Μια οικογενειακή επιχείρηση τριών γενεών στη Μάκρη του Έβρου, με διαρκή ενημέρωση, τεχνογνωσία και εξέλιξη, κατάφερε να κατακτήσει σε διακεκριμένους διεθνείς διαγωνισμούς 100 βραβεία για την εξαιρετική γεύση και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Τα μέλη της οικογένειας Κελίδη καλλιεργούν 12.000 ελαιόδενδρα, παράγουν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο τους και τυποποιούν στο συσκευαστήριό τους. Ελέγχοντας όλα τα στάδια παράγωγης και προσέχοντας και την τελευταία λεπτομέρεια έχουν καταφέρει να κάνουν γνωστή μία περιοχή και να την βάλουν στο παγκόσμιο ελαιοκομικό χάρτη.
Τα τελευταία δέκα χρόνια το ελαιοτριβείο Κύκλωπας έχει επιδοθεί σε ένα πρωταθλητισμό ποιότητας. Αυτή τη στιγμή κατακτώντας ακόμα ένα αστεράκι Great Taste για την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου τους ξεπέρασαν τα 100 παγκόσμια βραβεία. Στις τελευταίες παγκόσμιες λίστες από την EVOOWR (Extra Virgin Olive Oil World Ranking ) που βγήκαν τέλος του 2018, ανάμεσα σε 9.522 δείγματα ελαιολάδου για το 2018 το αγουρέλαιο Κύκλωπας βρίσκεται στο νούμερο 33 της παγκόσμιας κατάταξης και στο νούμερο 1 για την Ελλάδα.


Είναι η πρώτη φορά που ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κατακτά τόσο υψηλή θέση ανάμεσα σε τόσα δείγματα. Τα προϊόντα εξάγονται σε 17 χώρες ανά τον κόσμο κάνοντας την οικογένεια Κελλίδη να επιτυγχάνει την αναγνωσιμότητα και την επιβεβαίωση που της αξίζει στον παγκόσμιο ελαιοκομικό χάρτη

ΠΗΓΗ: ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου