ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτο αλλά αληθινό: Η Τουρκία χρηματοδοτεί και στηρίζει μειονοτικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Θράκης


Χορηγός σε μειονοτικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Θράκης, που αγωνίζονται στις Ενώσεις Ξάνθης και Ροδόπης, έγινε η ίδια η… Τουρκία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων της Τουρκίας και διαμέσου της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) και του προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, παρασχέθηκε βοήθεια σε αθλητικά είδη σε μια σειρά από μειονοτικές ομάδες που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες σε Ξάνθη και Κομοτηνή στη Δυτική Θράκη.

Σχετικά με το θέμα η ανακοίνωση της GTGB έχει ως εξής: «Μετά από αίτημα των δημάρχων Οντέρ Μουμίν, Ριντβάν Αχμέτ και Ρινβτάν Ντελιχουσεΐν, παραδόθηκαν αθλητικά είδη στις ομάδες Ασωμάτων του δήμου Ιάσμου, Γοργόνας, Σμίνθης και Εχίνου του δήμου Μύκης και Σμιγάδας και Ένωσης Γιακά του δήμου Αρριανών. Από αρμόδιους φορείς αναφέρθηκε πως τέτοιου είδους βοήθεια θα μπορεί να δίνεται σε ομάδες μας, που αγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό ευχαριστούμε τον πρόεδρο της YTB, το προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή και τους σχετιζόμενους δημάρχους».

Απευθείας δηλαδή στήριξη από κρατική υπηρεσία της Τουρκίας σε ομάδες που αγωνίζονται στην ελληνική Θράκη !





ΠΗΓΗ: TROMAKTIKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου