ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ 2017 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της 10ης Μαΐου 2017 στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων για τα 97 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και σας προσκαλεί να τις πλαισιώσετε. 
Ειδικότερα:
Το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 19.30 στην πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας θα παρουσιαστεί πρόγραμμα με παραδοσιακά Θρακιώτικα συγκροτήματα : 1. Τις δύο χορευτικές ομάδες της ΠΑ.Ο.Ν.Ε. με χορούς από τα χωριά της Δυτικής Θράκης και χορούς από τη Μαύρη Θάλασσα και τη Βόρεια Θράκη, 2. Το Σύλλογο Θρακιωτών Ανατολικής Αττικής και 3. Το Σύλλογο Θρακιωτών και φίλων Θράκης με χορούς από τα χωριά της Δυτικής Θράκης, καθώς και 4. Την επίσημη προσκεκλημένη χορευτική ομάδα του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ» με χορούς και τραγούδια από τα χωριά της Μακράς Γέφυρας – Ανατολικής Θράκης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η ορχήστρα «ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ». 
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Εβρίτης ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.
Συνδιοργανωτής της παραπάνω εκδήλωσης είναι ο Δήμος Καλλιθέας.
Την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 11.00 θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από το Διεθνολόγο – Νομικό Σταμάτη Γεωργούλη. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 
Δείτε το video - πρόσκληση:
Τιμούμε τη Θράκη – Γιορτάζουμε την ενσωμάτωσή της στην Ελλάδα.

Χορηγοί της εκδήλωσης:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου