ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Το  μεσημέρι του Σάββατου 3 Φεβρουαρίου 2018 το Θρακικού Κέντρο - Εταιρείας Θρακικών  Μελετών  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο εστιατόριο "Παλιά Αθήνα" στην Πλάκα.
Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα αντάμωσαν με χαρά  μέλη  του Θρακικού Κέντρου, φίλοι  και γνωστοί.

Ο πρόεδρος του Θρακικού Κέντρου Νίκος Μαργαζόγλου κόβοντας την πίτα ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία  τους.
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε το βουλευτή Έβρου Αναστάσιο  Δημοσχάκη για την παράδοση των οριστικών συμβολαίων πλήρους  κυριότητας του βιβλίου του "Από τον Έβρο ....στην Κατεχάκη" στο Θρακικό Κέντρο και στις "Παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ".
Παράλληλα ευχαρίστησε και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας "Ευρασία" Φαίδωνα Κυδωνιάτη που μαζί με τον βουλευτή επέδωσαν τις επιταγές του συνόλου των εσόδων του έτους 2016 ισομερώς (50%+ 50%) στους δύο  οργανισμούς.

Ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων πως θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του Θρακικού Κέντρου για την ανάδειξη της Θράκης.
Ευχές απηύθυναν ο μουσικός και λαογράφος Παναγιώτης Μυλωνάς, ο εκδότης Φαίδων  Κυδωνιάτης και οι πρώην πρόεδροι  του Θρακικού  Κέντρου Ιωάννης  Μητράκας και  Σταμάτης Γεωργούλης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΠΑ.Ο .Ν .Ε. Χριστίνα Αθανασιάδου, ο πρόεδρος του συλλόγου "Βήρα" Γιώργος Ταμουρίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρουπολιτών  Νίκη Πανούση και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου "Τριγώνου" Αθήνας Στέλλα Διονυσοπούλου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλές ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές - Και του χρόνου Θρακιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου