ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΩΝ ΦΥΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Σάββατο 20  Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Μακεδόνων & Θρακών Φυλής.   Με αφορμή την γιορτή ο Σύλλογος τιμήσε τον Νίκο Πουρλίτη για τα 26 συναπτά έτη πολύτιμης συνεισφοράς του, απονέμοντάς του τον τίτλο του «Επίτιμου Προέδρου».
Βαθιά συγκινημένος ο κ.Πουρλίτης υποσχέθηκε πως «όσο τον βοηθάει το μυαλό του και τον κρατάνε τα πόδια του» θα είναι δίπλα στον Σύλλογο.
Στη φετινή γιορτή καλέστηκαν και παρευρέθηκαν τα ιδρυτικά μέλη που υπέγραψαν το καταστατικό της ίδρυσης του Συλλόγου το 1992 καθώς και τα μέλη των Δ.Σ. που είχαν υπογράψει τότε το πρακτικό του Συλλόγου. 
Το παρόν και τις ευχές τους έδωσαν ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής η «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτριος Καμπόλης και Γιάννης Μαυροειδάκος, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο κ. Δημήτρης Μπουραΐμης επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής» και ο κ. Γεώργιος Αβράμης  επικεφαλής της παράταξης «Ευ - πολις»
Την εκδήλωση του Συλλόγου Μακεδόνων & Θρακών Φυλής τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδος. Χριστίνα Αθανασιάδου, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Θρακιωτών Ανατολικής Αττικής, μέλη του Συλλόγου Καλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων, μέλη του Συλλόγου Θρακιωτών Αθήνας, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης Ελένη Κολιονάσου, οι Πρόεδρος Χρήστος Ρούσσας και Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τζάνος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Μαρούλα Παναγιωτοπούλου, μέλη του ΔΣ του Αιγέα, μέλη του Συλλόγου Φερενίκη.

Δείτε στιγμιότυπα :
Ευχές για μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά … και του Χρόνου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου