ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο συγκινητικός χαιρετισμός του Προέδρου της Π.Ο.Θ.Σ. στο συλλαλητήριο της Θεσ/νικης.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με τη συμμετοχή Ιεραρχών, Παμμακεδονικών Ενώσεων, Πολιτιστικών  Συλλόγων και Ομοσπονδιών, Δήμων και χιλιάδων λαού.

Μεταξύ αυτών που χαιρέτησαν την εκδήλωση, της οποίας βασικά συνθήματα ήταν :  «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ», «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ», ήταν και ο Πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Λευτέρης Χατζόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Θ.Σ. με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε σ’ ένα άτυπο μνημόσυνο για όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Πατρίδας μας, δήλωσε πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα και πως δεν πρόκειται να δεχθούμε καμιά παραποίηση της ιστορίας της Πατρίδας μας και καμιά καπηλεία του ονόματος της Μακεδονίας.

Κλείνοντας, έστειλε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως οι πλαστογράφοι δεν μπορούν να επιβιώνουν πλέον, διότι η ιστορία είναι συμβόλαιο των ζωντανών, των νεκρών και των αγέννητων παιδιών μας.  

Δείτε το video :
Η Θράκη στο πλευρό της Μακεδονίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου