ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ν.ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

 Η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, εκπροσωπώντας τους ακρίτες της Θράκης, ενώνει τη φωνή της με τους ακρίτες Μακεδόνες και λέει ΟΧΙ στην παραχάραξη της ιστορίας μας.
 
Έργο των πολιτιστικών φορέων είναι η διάσωση και διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου, ο σεβασμός στην ιστορική αλήθεια, η αφοσίωση στην εθνική μας ταυτότητα και η απόδοση τιμής σ’ αυτούς που με το αίμα τους μας χάρισαν την ελευθερία.

Οι πολιτιστικοί φορείς δεν ταυτιζόμαστε ούτε συμπορευόμαστε με κομματικούς πολιτικούς φορείς και δεν επιθυμούμε να αναλάβουμε ρόλους που δεν μας ανήκουν.

Έχοντας όμως ευθύνη απέναντι στην ιστορία μας δεν μπορούμε να την αρνηθούμε και  ν’ ανεχθούμε τους πλαστογράφους της.
Βροντοφωνάζουμε λοιπόν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
και κανένας γεωγραφικός ή χρονικός προσδιορισμός δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός σε καμιά γλώσσα με το όνομα αυτό  ή παράγωγό του.

Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι οφείλουν να σεβαστούν την έννοια και τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και  οι γείτονες μας να παραιτηθούν από την άμεση ή έμμεση χρήση του ονόματος αυτού και από τις αλυτρωτικές τους τάσεις. 

Για τους λόγους που αναφέρονται, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας συμμετέχει στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 ενώνοντας τη φωνή της με όλους τους Έλληνες και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου