ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα των Δυτικομακεδονικών Σωματείων στη Θεσσαλονίκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα της χρονιάς.
Με τη φράση «Στην Πατρίδα ήταν αλλιώς» όπως γράφει ο Γεώργιος Μάνος ξεκίνησε τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Π.Ο.Θ.Σ. Λευτέρης Χατζόπουλος και ολοκληρώνοντας ψέλλισε «Σούρβα Σούρβα γερό Σταυρί γερό Κορμί … και του Χρόνου ουλ Γεροί. Ευχές για Γερουσύν, Καλοσύν και Μπόλικο Μπερεκέτ».  Κλείνοντας, ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο για τις Ευχές του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Υπουργού ΜΑΚ-ΘΡΑΚ. Μαρία Κόλια – Τσαρουχά, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυριζόγλου, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Χαριλάου Κ. Κεραμέως, εκπρόσωποι Συλλόγων, Σωματείων και πολλοί φίλοι.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολές τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Τρύφων Αλεξιάδης και ο Θεόδωρος Καράογλου. 
Ο Ομιλητής της ημέρας Απόστολος Καραμπαΐρης ικανοποίησε το κοινό με την ανάπτυξη του ιδιαίτερου θέματος του «Η Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης»

Η βραδιά έκλεισε με την ευχή ο καινούργιος Χρόνος να χαρίζει Υγεία, Δύναμη, Υπομονή και Προκοπή, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλοι να υπηρετούν τον χώρο της Παράδοσης και του Λαϊκού μας Πολιτισμού. 

Και του χρόνου, Καλή χρονιά Θρακιώτες μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου